Arayın Hemen Gelelim! 0530 660 37 54

Hakkımızda

Biz Kimiz

Mert Su Tesisat, başta su tesisatı sorunları olmak üzere, tuvalet, klozet, lavabo, gider, atık su boru tıkanıklarında çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm enerjimiz ve bilgi birikimimizle çalışıyoruz. Su tesisat alanında arızalara duvarları kırmadan çözüm üretmek için geliştirilen her türlü teknolojiden faydalanmaktayız. Aynı şekilde tuvalet lavabo tıkanıklıklarında tesisata zarar vermeden, kırıp dökmeden son sistem cihazlarımızla müdahale ederek en kısa sürede tüm tıkanıklıkları açmaktayız.

Servis Garantisi

Su tesisat arızalarına ürettiğimiz çözümler müşteri isteğine göre kalıcı yada geçici olabilir. Fakat değişmeyen bir şey vardır her zaman yaptığımız işlerle ilgili servis garantisi vardır.

Müşteri Memnuniyeti

Bir müşterinin yaptıracağı işte dikkat edeceği en önemli hususlar söylenilen vakitte işin yapılması ve işlem sonunda yapılan işerin bizim sorumlu olduğumuz kısmına garanti verilmesidir. Bu iki kriterde firma olarak en hassas olduğumuz konulardır.

Profesyonel Ekip

Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir. İşe alınan tüm personeller deneyimli ustaların yanında yeterli eğitimi ve iş tecrübesini aldıktan sonra servis ekibi olmaya hak kazanırlar.

Mersin Tuvalet Açma